Abdurrahman Dilipak ile ‘Cübbeli Ahmet’ birbirine girdi

ahmetbeyler

Yeni Üye
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Abdurrahman Dilipak içinde Turkovac tartışması çıktı.

‘Cübbeli Ahmet’ Kadir Gecesi’ne özel olarak yayınladığı cemaat sohbetleri görüntüsünde, Turkovac, aşısını önererek yeni çıkan bir hastalığa karşı tesirli olduğunu öne sürmüştü. Abdulrahman Dilipak ise “Nisan ayı geçti lakin bu nisan şakasının kazası olmuş” cevabını vererek Cübbeli Ahmet Hoca’yı eleştirdi.

“TÜRK AŞISININ DEĞERİ VAR”

Cübbeli Ahmet, yayınladığı bir görüntüde “Yeni bir şey çıkmış Çin’de. Bir aya kadar Türkiye’ye geldi gelir diyor profesörler bize. Tehlikeler biraz azaldı. Türk aşısının ehemmiyeti var. Yetkililerle de görüştüm Turkovac’ın daha tesirli olduğu kesin ve sabit. Bunu da olmayanlar olsunlar. Ben de olacağım. Ulusal aşımız ve muteber. Etkisi de yeni varyantlara karşı kollayıcı özellik taşıdığını yetkililerimiz bildirdiler” dedi.

“BU NİSAN ŞAKASININ KAZASI OLMUŞ”

‘Cübbeli Ahmet’in kelam konusu görüntüsünü altılayarak yanıt veren Abdulrahman Dilipak da toplumsal medya hesabından paylaşım yaparak, “Hayda.. dünyada birinci. Türkler bunu da başardı. Mikrobu bulmadan aşısını da bulduk. Nisan ayı geçti ancak bu nisan şakasının kazası olmuş ???? Nasreddin hocaya Allah cc rahmet etsin” dedi.

“EZİKLİK RUHUNUN TEZAHÜRÜ”

Bu kelamlara karşılık veren ‘Cübbeli Ahmet’ Dilipak’ın paylaşımını alıntılayarak şunları yazdı:

“Sayın Dilipak, benim Türk aşısını savunmam ile dalga geçerek kimi savurmalarda bulunmuş. Sayın Dilipak! 1993’te gazetecilerin size alay olsun diye uydurduğu düzmece ETNODERTİN hastalığı konusunda döktürdüğünüz bilgi ile Aktüel mecmuasında cümle âleme kapak olmuştunuz.

Turkovac konusunda benim desteğim, bilim adamları. Siz duvara dayansanız, o bile 1993’ten beri çökük. Türklerin bulduğu aşıyı küçümsemek herbiçimde eziklik ruhunun bir tezahürü olsa gerek. Ulusal başarılara karşı durmayı güzel niyetle asla bağdaştıramayız.”