Akılalmaz intikam… “Kırmızı” küfürler

ahmetbeyler

Yeni Üye
Teze bakılırsa, 47 yaşındaki H.Ç., bir süre arkadaşlık ettiği 33 yaşındaki Selin B. ile olan bağlantısını sonlandırdı. Bunun üzerine H.Ç.’yi takıntı haline getiren bayan, kendince intikam almak için akıl almaz bir yola başvurdu.

KIRMIZI RUJLU KÜFÜRLER

Takıntılı bayanın ablası Serpil B., H.Ç.’ye yönelik ‘Namım olsun seninle uğraşacağım, karı kılıklı, kardeşimi üzdün ben de seni üzeceğim’ formunda hakaret ve tehdit içeren iletiler atarken, bununla da yetinmeyerek kardeşiyle birlikte bir plan yaptı.

Sabah’tan Seda Parıltı Günaydın’ın haberine bakılırsa 2 bayan 14 Mart 2022 günü H.Ç.’nin Maltepe’deki meskeninin önüne pusu kurarak park halindeki aracını mahvetti.

Ellerindeki rujla lüks aracın ön camına küfürler yazan 2 bayan, akabinde da ruju aracın sileceğine sıkıştırdı.

PLAKA HIRSIZLIĞI DA GAYRETİ

Akabinde otomobilin üst kısmını çizerek tehdit içerikli kelamlar yazan Selin B., plakayı da sökerek ablasıyla bir arada olay yerinden uzaklaştı. bir süre daha sonra aracının yanına giden H.Ç. ise yaşadığı şokla soluğu savcılıkta aldı. Bahtsız adam, argümana bakılırsa otomobilini bu hale getiren abla kardeşten şikayetçi oldu.

“ARABAMDAN OLDUM”

Savcılığa ilettiği hata duyurusunda H.Ç., 15 Mart 2022 günü aracının yanına gittiğinde karşılaştığı görüntüyü anlatarak “Daha öncesinden tanıdığım Selin B. ve Serpil B. ile aramda hasımlık var.

İkisi de daha önce bana tehdit ve hakaret içeren bildiriler atmıştı. Aracıma bu 2 kişinin ziyan verdiğini düşünüyorum. Toplamda 35 bin lira ziyanım oldu ve otomobilimi satmak zorunda kaldım” dedi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.