“Allah’a kavuşmak istiyorum” diyerek intihar etti

ahmetbeyler

Yeni Üye
İstanbul’da yaşayan 16 yaşındaki çocuk, yaptığı canlı yayının akabinde kendini asarak intihar etti. Gencin canlı yayın sırasında, ”Benim şu an intihar etmemdeki tek sebep Allah’ın yanına kavuşmak istiyorum” dediği görüldü.

”ANNEMİ VE BABAMI ÇOK SEVİYORUM”

Dün akşam saatlerinde ormanlık alanda meydana gelen olaya göre, Hasan Can Aşkın, toplumsal medyada canlı yayın yaparak intihar edeceğine dair telaffuzlarda bulundu. Yayında ağaca asılı ipi gösteren Aşkın, “Annem ve babamı epey seviyorum. Onlardan ayrılacağım için şu an üzülüyorum. Benim şu an intihar etmemdeki tek sebep Allah’ın yanına kavuşmak istiyorum” dedi.

Yayından daha sonra hayatına son vereceğini söyleyen Hasan Can Aşkın, ağaca asılı iple kendisini asarak intihar etti. Toplumsal medyada Hasan Can Aşkın’ın yayınını goren polis takımları görüntüde belirtilen yere geldiklerinde 16 yaşındaki gencin cansız vücuduyla karşılaştı. Yapılan incelemenin akabinde Hasan Can’ın cenazesi morga kaldırıldı.

”BU BENİM SON GÜNÜM”

16 yaşındaki Hasan Can Aşkın, toplumsal medyada yaptığı canlı yayında şunları söylemiş oldu:

“Selamlar arkadaşlar bu son görüntüm, son günüm. Latife değil bu görüntü, nitekim intihar ediyorum. Polislerin cesedimi daha kolay bulabilmesi için direkt pozisyonu söyleyeyim. İstanbul Sultanbeyli ormanda şu an intihar ediyorum. Katiyetle hiç bir aile baskısından intihar etmiyorum. Annem ve babamı hayli seviyorum. Onlardan ayrılacağım için şu an üzülüyorum. Benim şu an intihar etmemdeki tek sebep Allah’ın yanına kavuşmak istiyorum. Küçüklüğümden beri kendimi bu dünyaya ilişkin hissetmiyorum. Cennet ya da cehenneme gitmek istiyorum. Annem ve babamı fazlaca seviyorum, intihar etmemde annem ve babamın hiç bir tesiri yok. Benim yüzümden onlara bir şey olursa ben cehennemde yanacağım. Beni seven tanıyan herkesten bir ayet bile olsa Kuran okumasını istiyorum. Kuran okuyanlar daha kolay cennete gidiyor.”