Armağan Çağlayan’ın son durumu

ahmetbeyler

Yeni Üye
“Bu sabah 4.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Az evvelce ağır bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji kararında kitle kanser çıktı. Lakin şanslıyım ki hekimlerim peşimi bırakmadılar ve fazlaca erken evrede yakaladılar hastalığımı. Artık kemoterapi olup olmayacağımı pataolojiden gelecek sonuç belirleyecek. Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım, biraz dinlendikten daha sonra ‘Size Anlatacakları Var’ turnesiyle, Gebze, Bartın, Zonguldak. İstanbul ve Ankara’da olacağım. Dualarınız ve düzgün dileklerinize minnettarım. Herkese sevgiler saygılar” tabirlerini kullandı.

Armağan Çağlayan, sevenlerini üzen haberi toplumsal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. 56 yaşındaki Çağlayan, akciğer kanserine yakalandığını şu sözlerle açıklamıştı. “Herkese merhaba, bugün sizinle şahsi bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın vakitte yaptırdığım yıllık sıhhat taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler kararında bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım.”