Azap görmek için para ödüyorlar

ahmetbeyler

Yeni Üye
‘Köleler’ ve ‘sahipler’, ‘Köle Aranıyor’ ilanlarından, cinsiyet, yaş, alaka durumu ayrıntılarını, bağlantı numaralarıyla birlikte paylaşıyor. Sahibeler hangi azapları daha düzgün yaptıklarını, köleler de aşağılanmaktan mı, dayak yemektin mi, eşya olarak kullanılmaktan mı hoşlandıklarını belirtiyor. Para karşılığı azap yapan, takma ismiyle ‘Sahibe Sevda’, Avrupa ve Arap ülkelerinden de hayli sayıda müşterisi olduğunu belirterek “Gelenlerin yüzde 95’i evli” dedi. Köle olarak tanımlanan müşterilerden takma isimiyle Cemil ise, evli ve iki çocuk babası olduğunu söz ederek, “Hizmetçi olmak, sehpa ve küllük olarak kullanılmak en düzgün yaptığım kölelikler” dedi.

“İDRAR İÇMENİN HAYALİNİ KURDUM”

DHA muhabirinin ‘sahibe’ olduğunu düşünerek, bir kafede görüşen 35 yaşındaki Cemil, evli ve 2 çocuk babası olduğunu, dokuma personeli olarak çalıştığını anlattı. Müsaade günlerinde kölelik yaptığını söyleyen Cemil, en epeyce küllük ve masa olarak kullanılmaktan keyif aldığını belirtti. Askerden döndükten daha sonra, 15 yıldır para ödeyerek kölelik yaptığını anlatan Cemil, “Kültürel ve toplumsal niçinlerden dolayı, ailemi kıramadığım için evlendim. Karşı tarafın incinmesini hiç istemem bu yüzden iradem zayıf kalıyor. Benim için her vakit sahibe en üst pozisyondadır. Evvelden ne konuşulursa, nasıl bir yol izlenecekse ona ihtarım. Karşı taraf bana o aidiyet hissini hissettirdiği vakit her şeyi yaparım. Hizmetçi köleliğinden tutun da karşı tarafın memnun olması için ne gerekirse, her şeyi yaparım. İdrar içmenin hayalini epey kurdum ancak olmadı. Hizmetçi olmak, köpek üzere muamele görmek, tasma takmanız, sehpa olarak kullanılmak, hastanelik olacak biçimde küllük olarak kullanılmak en yeterli yaptığım köleliklerdir ve epeyce severim. İdrar da içebilirim, klozetinizi de temizletebilirsiniz. Beni gerilim atmak maksadıyla da kullanabilirsiniz” dedi.

“KÖLELİK İÇİN GEREKİRSE EK İŞ YAPARIM”

Sanal kölelik de yaptığını belirten Cemil, “İzmir’de yaşayan bir sahibem vardı, o bana sanal kölelik yaptırdı, fazlaca keyif aldım. Ona bir saat 150-200 lira verdim. Bayan sahibeler kimi vakit inanç vermiyor ve çok yüksek fiyatlar istiyorlar. Gerekirse ek iş yaparım bir daha de ödeme yaparım” diye konuştu.

“CİNSELLİKLE İLGİLİ BİR ŞEY DEĞİL”

Toplumsal medyada ‘Sahibe Sevda’ takma ismiyle 4 yıldır para karşılığı azap yapan bir bayan, gelirinin tatmin edici olduğunu, kazandığı parayla rahatlıkla geçinebildiğini anlattı. Sahibe ve köle alakasının cinsellikle ilgisi olmadığını ileri süren 33 yaşındaki Sahibe Sevda, “Benimle rastgele bir cinsel beraberlikleri mümkün değil. Fizikî temasları da olmuyor. Büsbütün içlerindeki gizemi yaşayıp onu tatmin ediyorlar” dedi. Ayda 15 saat müşterileriyle görüştüğünü, imajlarını kaydedip toplumsal medyadan paylaştığını söyleyen Sevda, sahibelik yaparken çok kuvvetli ve özel hissettiğini söz etti.

“BUNU YAPMAK İSTEYEN ÇOK”

Birtakım bayanların, para ödeyerek ‘sahibe’ olduklarını söz eden Sevda, “Ancak bu sistemde, bir sahibe köleye para ödemez. Hatta köle cebindeki son kuruşu, elinden gelse canını verir. Bu işi yapmak isteyen hayli fazla insan var lakin, gerçek bir köle, gerçek bir sahibeyi ayırt edebiliyor” dedi. Kendisine gelen kölelerin birçoklarının evli olduğunu belirten Sevda, “Kadın ve yabancı kölelerim de var. Arap ve Avrupa ülkelerinden de fazlaca gelenler var. Yüksek mevkiden beşerler da var. Mutlaka statüyle ilgili bir şey değil, minimum fiyatla çalışan da geliyor. Gelenlerin yüzde 95’i evli. Evliliklerinde eşleriyle paylaşamayacakları bir durum yaşıyorlar” dedi.

“ÜNLÜ BİR İŞ İNSANI BABASIYLA OLAN TEK FOTOĞRAFINI YIRTMAMI İSTEDİ”

Köleleriyle yaşadığı enteresan anıları da anlatan Sevda, “Ünlü bir iş insanı, ölmüş babasıyla olan tek fotoğrafını yırtmamı istemişti. Ben de onu yapmamak için ikna ettim lakin, emin olduğunu söyleyince yaptım” dedi. Kardeş müşterilerinin de olduğunu belirten Sevda, birbirinden habersiz geldiklerini anlattı.