Hannover: Eski Belediye Binasında dijital gelecek

amerikali

Yeni Üye

1. Hannover: Eski Belediye Binasında dijital gelecek

Etkinlik, yeni formatlar ve genişletilmiş konu yelpazesiyle… 2 Eylül 2025 Dijital değişim tasarımcıları üçüncü kez değişim ve ileri eğitim için bir platforma sahip olacak. Bu gelişme adımının nedeni, 2023'teki prömiyerden sonra katılımcıların sayısının ikiye katlanarak bu yıl 400'ün üzerine çıkmasıdır.

Reklamcılık

Program içerik açısından önemli ölçüde genişletildi ve gelecek yıl buna daha da fazla odaklanılacak yapay zekanın pratik uygulaması ve Şirketlerde işin geleceği. Portföy şu şekilde genişletildi: Veriye dayalı iş – veri analizi ve veri destekli iş yönetimi.

Düşünce için sanal yiyecek

Ayrıca yeni olan şey, Ocak ayında aylık sanal düşünce yemeğine başlıyor olmamız. Haberler medien'in yönetim ekibinin üyesi ve Horizons by Haberler'ın kurucu ortağı Christian Bredlow ve Marius Felzmann ile birlikte Jörg Mühle, “Ayda bir Horizons uzmanlarıyla heyecan verici soruları tartışıyoruz” diye açıklıyor. Planlanan konular şunları içerir:

• “Yapay zeka kontrolü ele alıyor: Klasik İK departmanı artık geçerliliğini yitirmiş bir model mi?”
  • “Veri olmadan kör uçmak: Veri yönetimi eksikliği yıkıma yol açtığında”
  • “Ateş hattındaki beceriler: Çalışanların yarın uzmanlaşması gerekenler”
CIO konuşması

Ayrıca ilk kez çalışıyor Horizons CIO Konuşması turneye çıkacak ve Mart ayında Düsseldorf'ta ve Temmuz ayında Münih'te gerçekleşecek. Ana etkinliğin yanı sıra popüler Yan etkinlikler devam etti. Bunlar aşağıdaki gibi belirli konu alanlarına ayrılmıştır: Teknolojide Kadınlar, BT güvenliği Ve Dijital yönetim.

LHH'den finansman

Etkinlik, eyalet başkenti Hannover'in (LHH) satın alma bütçesinden sağlanan fonla destekleniyor. Bu fonla teknoloji, inovasyon, sürdürülebilirlik ve gelecek trendleri alanlarında yeni kongre ve fuarların düzenlenmesi amaçlanıyor.

Daha fazla bilgi ve biletler: www.horizons-Haber

(kaku)