Hem katil hem yalancı… Sözünde bakın ne dedi

ahmetbeyler

Yeni Üye
Alman kurdu ‘Lusi’ye ateş ederek öldüren Ali Barış Zafer tabirinde, “Köpek beni bacağımdan ısırdı lakin ben ateş etmedim” dedi. Ancak güvenlik kamerası manzaraları, Zafer’i yalanladı. İmgelerde Zafer’in köpeğe 2 el ateş ettiği görülüyor. Üstelik ‘Lusi’, çitin gerisinde olduğu için saldırması da mümkün değil.

İstanbul Başakşehir, İkitelli Atatürk Oto Sanayi’de oto galerisi bulunan Taner Çağlar’ın, etrafı çitlerle çevrili bir alanda beslediği 2 Alman kurdundan ‘Lusi’, 3 Mart 2022 günü saat 19.30 sıralarında silahla vuruldu. Taner Çağlar, kanlar ortasında bulduğu köpeğini çabucak Avcılar’da bulunan İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’ne, akabinde da özel bir veterinere götürdü. Lakin, bedenine 2 kurşun isabet eden ‘Lusi’ yapılan tüm müdahalelere karşın hayata tutunamadı.

ATEŞ ETTİ, SOPA FIRLATTI

İşyeri sahibi Çağlar, polise şikâyetçi oldu. Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları kamera imajlarını inceledi. Manzaralarda, çit ortasındaki kulübesinde yaşayan ‘Lusi’ye bir kişinin 2 el ateş açtığı, bununla da yetinmeyen saldırganın eline geçirdiği sopayı köpeğe fırlattığı görüldü. Takımlar kamera imajlarından saldırganın Ali Barış Zafer olduğunu belirledi. Adresi belirlenen Zafer olayın sonraki günü gözaltına alındı.

Hürriyet’ten Çetin Aydın’ın haberine nazaran, Ali Barış Zafer, Emniyet’teki tabirinde, “Köpek bana saldırdı ve bacağımı ısırdı fakat ben köpeğe ateş etmedim. Rastgele bir sıhhat raporu almadım, almayacağım da” dedi. Manzaralardan palavra söylemiş olduği belirlenen Zafer’in ‘uyuşturucu unsur kullanma’ cürmünden arandığı da tespit edildi. Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilen Zafer, nöbetçi mahkeme tarafınca tutuklanarak cezaevine gönderildi.