İBB’den Nagehan Alçı açıklaması

ahmetbeyler

Yeni Üye
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, ortalarında Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök, İsmail Saymaz, Akif Beki, Hasret Gürses’in de olduğu gazetecilerle çekilen Karadeniz gezisi fotoğrafı hakkında yapılan tenkitlere karşılık verdi.

Kamuoyunda gündem olan fotoğraf hakkında Fox TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan İBB Sözcüsü Ongun, “Nagehan Alçı o bölgede fazlaca seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz. Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu tenkitler 200-300 kişinin kendi içindeki yorumları, eleştirileridir” dedi.

İşte o görüntü:

TARTIŞMAYA İMAMOĞLU DA KATILDI

Karadeniz seyahatinde gazetecilerle çekilen fotoğrafa gelen reaksiyonlar daha sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu da açıklama yaptı. Ekrem İmamoğlu şöyleki konuştu:
Ben de diyorum ki, bu beşerler gelsin, bizi tanısınlar. Ve biz bunu bundan daha sonra daha da fazla yapacağız. Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, tartışılır; yarın öbür bir ismi davet edeceğim. Ben, birinci yurt ortasında yapacağım bir seyahate, mesela Abdülkadir Selvi’yi davet etmek istiyorum. Zira beni, iki yıldır bir nazaranvli üzere Genel Liderimle arbede ettirme uğraşında bir insan. Gelsin bakalım ben o denli biri miyim? Nasıl biriyim? Tanısın, anlasın.