Instagram Takipçilerimi Ve Takip Ettiklerimi Nasıl Gizlerim ?

DunyaVatandasi

Global Mod
Global Mod
Adım 1: Profilinize Giriş Yapın

Instagram'da takipçilerinizi ve takip ettiklerinizi gizlemenin ilk adımı, profilinize giriş yapmaktır. Profilinize girdikten sonra, gizlilik ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Profilinize giriş yapmak için Instagram uygulamasını açın ve sağ üst köşede bulunan profil simgesine dokunun. Profilinize giriş yaptıktan sonra, gizlilik ayarlarınızı düzenlemeye hazır olacaksınız.

Adım 2: Ayarlarınıza Erişin

Profilinize giriş yaptıktan sonra, gizlilik ayarlarınızı düzenlemek için ayarlarınıza erişmeniz gerekir. Ayarlara erişmek için profilinizde sağ üst köşede bulunan üç dikey noktaya dokunun. Bu noktaya dokunduğunuzda, açılır bir menü belirecek. Menüde "Ayarlar" seçeneğine dokunun. Bu, hesabınızın genel ayarlarını düzenleyebileceğiniz bir menüyü açacaktır.

Adım 3: Gizlilik Ayarlarına Girin

Ayarlar menüsüne girdikten sonra, gizlilik ayarlarınızı düzenleyebileceğiniz bir bölüm bulacaksınız. Bu bölüme girmek için "Gizlilik" seçeneğine dokunun. Gizlilik ayarları, profilinizin görünürlüğünü, gönderilerinizi kimlerin görebileceğini ve takipçilerinizin ve takip ettiklerinizin listesini gizlemenizi sağlayacak seçenekleri içerir.

Adım 4: Takipçi ve Takip Ettiklerinizi Gizleyin

Gizlilik ayarlarına girdikten sonra, takipçilerinizi ve takip ettiklerinizi gizlemenin seçeneklerini bulacaksınız. Bu seçenekler genellikle "Hesabımı Gizle" veya "Takip Listelerini Gizle" gibi bir başlık altında bulunur. Bu seçeneği etkinleştirdiğinizde, takipçi listesi ve takip ettiklerinizin listesi artık başkaları tarafından görüntülenemez.

Adım 5: Değişiklikleri Kaydedin

Takipçilerinizi ve takip ettiklerinizi gizledikten sonra, değişiklikleri kaydetmeyi unutmayın. Değişiklikleri kaydetmek için genellikle sağ üst köşede bulunan bir "Kaydet" veya "Onayla" düğmesine dokunmanız gerekir. Bu, yaptığınız değişikliklerin Instagram hesabınıza uygulanmasını sağlar.

Adım 6: İşlemi Onaylayın ve Profilinizi Kontrol Edin

Değişiklikleri kaydettikten sonra, profilinizi kontrol edin ve takipçilerinizin ve takip ettiklerinizin gizlendiğinden emin olun. Profilinizi kontrol etmek için profilinizi görüntüleyin ve takipçi ve takip ettiklerinizin listesini görüntülemeye çalışın. Eğer ayarları doğru bir şekilde yaptıysanız, bu listeler artık başkaları tarafından görüntülenemeyecektir.

Bu adımları takip ederek, Instagram'da takipçilerinizi ve takip ettiklerinizi gizleyebilirsiniz. Bu, profilinizi daha özel hale getirmenize ve istediğiniz kişilerle içerik paylaşmanıza olanak tanır.