ahmetbeyler
Yeni Üye
Kaza saat 11.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Otomobil Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yol kenarında park halinde bulunan 34 AT 7269 plakalı araba şoförü birdenbire yola çıktı. Bu sırada süratle gelen Coşkun Şahin’in kullandığı 34 TJR 26 plakalı taksi arabaya çarparak bir süre iki teker üzerinde ilerledi. Yan yatan araçtaki taksi sürücüsü Coşkun Şahin yavaşça biçimde yaralandı.Haber verilmesi üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Sıhhat grupları taksi sürücüsüne olay yerinde müdahale ederken, polis olay yerinde öteki kazaların yaşanmaması için tedbir aldı. Taksi sürücüsü Coşkun Şahin, “Hastaneye yolcu bıraktım, yeniden dönüşe geçtim. Olağan seyir halindeydim, şoför yola bakmadan çıkınca benim sağ tekerim onun tekerine takıldı ve havalandım. Sürüklendim buraya kadar. Burnumda faydalanma var, ekmek teknem de hal bu türlü olunca” dedi.
Kazayı nazarann Harun Kahraman ise, “Park halindeki araç bir anda çıkınca taksici de ona vurdu” diye konuştu.
Güvenlik kamerasına yansıyan kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.
Kazayı nazarann Harun Kahraman ise, “Park halindeki araç bir anda çıkınca taksici de ona vurdu” diye konuştu.
Güvenlik kamerasına yansıyan kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.