Kaşla göz içinde hırsızlık… Tam 4 milyon

ahmetbeyler

Yeni Üye
Olay, dün öğlen saatlerinde Bahçeşehir Mahallesi’nde yaşandı. Biri Suriye, başkası Yemen asıllı iki kişi, mesken almak isteyen yurt haricindeki arkadaşlarının kendilerine yolladığı 270 bin dolarla emlak ofisine geldi. 2 arkadaş parayı arabada bırakarak emlakçıya girdi. Artlarından emlak ofisine giren bir kuşkulu, etrafını denetim ettikten daha sonra dışarda bekleyen 2 arkadaşına işaret verdi. Dışarda bekleyen şüphelilerden biri, arabaya koşarak ortasındaki 270 bin doları aldı. Şüpheliler, çabucak kendilerini bekleyen arabaya binerek, olay yerinden süratle uzaklaştı. Olay yerine gelen polis grupları, yaptıkları incelemenin akabinde şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık daha sonrası yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

“SANİYELER İÇERİSİNDE OLDU”

Görgü şahidi Mesut Altakhan, “Ben dükkanda oturuyordum. Ben odaklandım. Bu sırada 3 kişinin geldiğini gördüm. Bir kişi kapıyı açtı. Her şey saniyeler içerisinde oldu. Şaşırdık, peşinden koştuk. Benim duyduğum 270 bin dolardı. Ortalama 4 milyon liraya denk geliyor” dedi.