Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu

ahmetbeyler

Yeni Üye
Kemal Kılıçdaroğlu, eski AKP Milletvekili Mehmet Soydan ve Nilgün Soydan’ın oğulları Hasan Soydan’ın düğün merasimine katıldı.

Düğünde, AKP Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da hazır bulundu. Kübra Yeşilli ve Hasan Soydan çiftinin nikah şahitliğini de yapan Kılıçdaroğlu, Yeşilli ve Soydan ailelerine güzel olsun dileklerini iletti.

Evlilik cüzdanını geline veren Kılıçdaroğlu, ikili şunları söylemiş oldu:

“bu biçimdesine hoş bir nikah merasiminde bulunmaktan son derece mutluyum. Ömür uzunluğu mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin, Allah bahtiyar etsin. Sizin bundan daha sonra sorumluluğunuz daha fazla olacak. Artık ikiniz birlikte, bir hayli sonucu birlikte alacaksınız. Hoş evlatlarınızın olması, annelerinizin ve babalarınızın torunlarını sevmesi de en büyük dileklerimden birisidir. Benim de göz ışığım torunlarım var. Onlara baktığım vakit ömrü daha farklı, daha hoş görüyorum. Bizim meskende bayanın kelamı geçiyor, onu baştan itiraf edeyim. ötürüsıyla nikah cüzdanını meskenin bayanına, hakikaten meskenin memnunluğunu sağlayacak bayanına takdim ediyorum. İyi, uğurlu olsun. Allah mesut etsin.”