Kılıçdaroğlu’nu aykırı köşeye yatıran lider: Muhittin Böcek… Fettah Tamince ayrıntısı

ahmetbeyler

Yeni Üye
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Temmuz 2019 tarihinde TBMM’de partisinin küme toplantısında yaptığı konuşmada, FETÖ borsasına değinerek garibanların ve askeri okul öğrencilerinin cezaevine konulduğunu lakin parayı bastıranların yargıdan kurtulduğuna işaret ederek Fettah Tamince ile ilgili şu argümanları lisana getirmişti:

“Bir kişinin FETÖ’den gözaltına alınabilmesi için MİT’in, MASAK’ın, Emniyet’in raporunun olması lazım. Bu üç rapor da var. Tamince devletin protokülünde. Askeri öğrenciler içeride. Hangi münasebetle? niye süreç yapılmıyor? 17-25 Aralık’tan daha sonra Pensilvanya’ya gidip Fethullah Gülen’le görüşen kişidir. Ben bunları söylemezsem nasıl ben bütün vatandaşları kucaklıyorum diyeceğim? Türkiye’ye kara para getiriyor. Erdoğan’ın avukatları savunduğu için hiç bir hakim ve savcı endişeden bir şey yapamıyor. Nasıl adalet bu? İsyan etmez misiniz siz buna? Muharriri, siyasetçiyi, garibanı içeride tutacaksın. Birebir menzilde yürüyorlar.”

ELEŞTİRİLEN İSİM CHP’Lİ BELEDİYEYE SPONSOR OLDU

CHP Genel Lideri Kılıçdaroğlu’nun FETÖ borsasına örnek gösterdiği ismi, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek belediye eliyle düzenlenen Yörük-Türkmen Festivali’nin sponsorlarından biri yaptı.

Antalya Bilim Üniversitesi (Gaye Vakfı) yönetici listesinde AKP’li isimler
itesi (Gaye Vakfı) yönetici listesinde AKP’li isimler yönetici listesinde AKP’li isimler

Fettah Tamince’nin Mütevelli Heyeti Lideri olduğu Antalya Bilim Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği şenliğin sponsorlarından biri olarak belirtildi.

Katkıda bulunanlar

Düzenleme Komitesi Lideri olarak Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek’in isminin yer aldığı şenlik yarın düzenlenecek temsili Yörük göçü ile başlayacak.

LİDER BÖCEK: ‘KILIÇDAROĞLU’NUN İŞTİRAKİYLE BAŞLAYACAK’

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, Tamince’nin de sponsorları içinde yer aldığı şenliğin açılışına CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağını duyurdu. Lider Böcek, bugün saat 16.30’da gönderdiği toplu telefon bildirisinde, “Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’miz 6 Mayıs Cuma günü Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun iştirakiyle başlıyor. Renkli aktifliklerin yer alacağı şenliğimize tüm halkımız davetlidir” tabirlerini paylaştı.

Tertip Komitesi Lideri Muhittin Böcek

15 TEMMUZ’UN AKABİNDE KAPATILDI, KHK İLE TEKRAR AÇILDI

Tamince’nin yöneticisi olduğu vakıf, 15 Temmuz darbe teşebbüsünün akabinde FETÖ’cü olduğu sebebi öne sürülerek kapatılmış, bir süre daha sonra bir daha açılarak idaresine AKP’li isimler eklenmişti: İLGİLİ HABER

Liderin ilgili bildirisi

‘HAFTANIN 3-4 GÜNÜ TAYYİP BEY’İ HAYALİMDE GÖRÜYORUM’

2004 yılında Hürriyet’ten Yener Süsoy’a verdiği bir röportajda Gülen hakkında “Fethullah Hoca benim için bir pahadır, bir idoldür; sık sık Amerika’ya gidip ziyaret ediyorum” diyen Tamince, periyodun Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan için de “Yaptıklarımı takip ediyor, bana dayanak oluyor, Türkiye aşığı bir adam Tayyip Beyefendi. Tanıdığım birinci günden beri haftanın 3-4 günü onu düşümde görüyorum” tabirlerini kullanmıştı.

Lider Böcek şenlik alanında

Yusuf Yavuz