Kuzu arbedesi… 3 saatte ikna edildi

ahmetbeyler

Yeni Üye
Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Hürriyet Caddesi’ndeki Erdal Gerni’ye ilişkin kasapta olarak çalışan Faruk K., argümana göre dün sabah saatlerinde 2 kuzuyu pahasının altında fiyata bir müşteriye sattı. Bunun üzerine kasap işletmesi sahibi ve çalışanları ile Faruk K. içinde kelamlı tartışma yaşandı.

Sonlanarak işletmenin çabucak gerisinde bulunan meskenine giden Faruk K., kendisini konuta kilitleyerek pencere camını kırdı. Konuttaki pompalı tüfeği alarak pencereye çıkan Faruk K.’yı nazarannler, durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye epeyce sayıda polis, özel harekat polisi ve sıhhat grubu sevk edildi.

3 SAATTE İKNA EDİLDİ

Polis grupları çelik yelek giyerken, Faruk K.’yı ikna etmek için uzun mühlet uğraştı. Faruk K., polis gruplarının yaklaşık 3 saatlik eforunun akabinde ikna edilerek polis merkezine gdolayıldü.

Polis takımları pompalı tüfeğin içerisinde fişek olmadığını belirledi. bir daha meskenin bahçesinde bulunan yasaklı cins köpeklerden hamile olduğu görülen pitbull, Faruk K.’nın arkadaşlarına teslim edildi.

Küçükbaş hayvan satışı yapan Erdal Gerni, ise olayla ilgili “Benim ortağım satması için ona iki kuzu vermiş, o da ucuza satmış. Ben de ortağıma kıymetli olmadığını söylemiş oldum fakat Faruk kızdı, ben de polisi aradım” dedi. Gerni, Faruk K.’nın aslında yeterli bir insan olduğunu belirterek, lakin husus kullandığını ve o anlarda ne yaptığını bilmediğini argüman etti.

‘1800 TL’YE SATMIŞ’

Gerni, “Biz bu çocuğu kurtarma sıkıntısındayız. Koyun benim koyunlarım ucuz verdiyse verdi. 2 kuzuyu 1800 TL’ye vermiş, olağanda 3 bin 500 TL’ye vermesi gerekiyordu. Ben dün götürdüm kendisine hoş bir yerden kıyafet ve ayakkabı aldım. Bugün gelmiş hayvan pisliğinin içine giriyor” diye konuştu.

Faruk K.’ya ulaşmaya çalıştıklarında kendilerine kimsenin gelmemesini dediğini belirten Gerni, “Kimse gelmesin annem babam da gelse onları da vuracağım’ diyor. ‘Allah ile kimse ortamıza girmesin’ formunda şeyler söylemiş oldu” tabirlerini kullandı.