Midyeci Ahmet’ten yeni atılım… Satışa çıkarttı

ahmetbeyler

Yeni Üye
Midyeci Ahmet markasının sahibi Ahmet Çiçek ile 10 yıllık eşi Deniz Çelebi, 4 ay evvel Beykoz Adliyesi’nde mutabakatlı boşandı. Çiftin imzaladıkları protokolde markanın Beşiktaş’taki merkez şubesinin Deniz Çelebi’de kalması kararlaştırıldı. Ayrıyeten Beşiktaş’taki dubleks konutun yarı payı Deniz Çelebi’de öteki yarısı Ahmet Çiçek’te kaldı.

Ahmet Çiçek birinci vakit içinderda Beşiktaş’ta eşine bıraktığı dükkânın karşısına tıpkı isimle dükkân açtı. Toplumsal medya hesabından, eşine kalan dükkânın kendi markasıyla kontağı kalmadığını tez edip kötüledi.

Hürriyet’in haberinebakılırsa bu olay ortaya çıkınca Midyeci Ahmet’ten ikinci atılım geldi. Eşiyle yarı yarıya bölüştükleri dubleks konuttaki payını satılığa çıkarttı. Deniz Çelebi dün kendi dükkânında tezgâh başındaydı. Müşterileriyle tek tek ilgilenen Deniz Çelebi’ye bilhassa bayanların takviyesi büyüktü. Deniz Çelebi yaşadıklarını şu biçimde anlattı:

‘ÇOCUKLARA BIRAKACAKTI’

Boşandıktan daha sonra epeyce güç günler yaşadım. Restoranı devraldığımda bana eser tedarikini kesti. Ben de kendim yapıp satmaya başladım. Kendi tedarik zincirimi kurdum. Daha öbür bir şey yapmaz dedim. Lakin daha sonra geldi karşıma dükkân açtı. Beni batırmak için elinden geleni yaptı. Benim iki çocuğumun babası, daha ne kadar berbat olabilir dedim. Dün de emlakçımız aradı. Ahmet’in evimizdeki yüzde 50 payını satılığa çıkardığını öğrendim. Biz mutabakatlı boşanırken epey düzgün niyetliydim. Bu konutu ben alacaktım. Lakin Ahmet ‘Benim de payım olsun. Yarın çocuklara bırakacak bir konut olsun’ dedi. Ben de çocukların babası olduğu için kabul ettim. Konutun fiyatı yüksek olduğu için benim kalan hisseyi alma talihim yok. Kira isterse verme durumum da yok. Zira dükkânı ayakta tutmak için borç para aldım. Şayet başıma bunlar da gelirse çocuklarımı alıp köyüme döneceğim.

‘ARTIK YALNIZ DEĞİLİM’

Beni her yerden sıkıştırıyor. Fakat bu sıkıntı günlerimde bana epeyce insan dayanak oldu. Hiç tanımadığım bayanlar, erkekler arayıp dayanak verdi. Bu beni fazlaca duygulandırdı. Ben tezgâhın başına geçtim. Beşerler gelip benden midye yiyor. Bana manevi dayanak oluyorlar. Kendimi yalnız hissediyordum. Artık ardımda bir bayan ordusu var. Bu beni fazlaca sevindirdi. Benim hakkımda bir açıklama yapmış. Anlattıklarının hepsi çarpıtılmış palavralar. Ben hiç bir vakit boşanmak istemedim. Kendisi benden boşanmak istiyordu. Daima söylüyordu. Benim ailemden borç alarak bu işyerlerini açtık. Bunlardan hiç kelam etmiyor.

‘ARTIK YERİMİZ BURASI’

DENİZ Çelebi’nin dükkânı dün müşteriyle doldu. Dükkâna gelenler “Deniz Hanım’a dayanak olmak için geldik. Karşımızda çocukları ile ayakta durmaya çalışan bir bayan var. Arkadaşlarıma da haber verdim. Onlar da Deniz Hanım’ın restoranından yiyecek. Elimizden geleni yapacağız. Eşinin karşı tarafa restoran açması epey komik” dedi.