Öğretmenler için daha fazla materyal: Fobizz “To Teach”i devraldı

amerikali

Yeni Üye
EdTech start-up'ı Fobizz, “To Teach” start-up'ını satın alarak profilini genişletiyor. Bu, Fobizz'in öğretmenler için envanterine daha fazla ders tasarlama materyali getirdiği ve aynı zamanda otomatik olarak öğretim materyalleri oluşturan To Teach yazılımına güvendiği anlamına gelir. To Teach, yapay zekayı kullanarak öğretim materyalleri ve etkileşimli alıştırmalar oluşturma konusunda uzmanlaşmıştır.

Reklamcılık

Fobizz'in bu hafta açıkladığı gibi To Teach bir yan kuruluş olacak. Kurucular Felix Weiß ve Marius Lindenmeier genel müdür olarak kalmaya devam ediyor. Weiß, To Teach'i kurmadan önce öğretmenlik diplomasını almıştı. Birleşmeyi şöyle açıklıyor: “Yapay zeka, eğitime kalıcı, olumlu değişiklikler getirme fırsatı sunuyor. Fobizz ile birlikte, artık dünya çapında daha fazla öğretmeni çalışmalarında desteklemek ve öğrencilerinin bireysel becerilerine ve ihtiyaçlarına cevap vermelerini sağlamak için bir sonraki adımı atıyoruz. “

Şirketler, birleşmenin “gelecekte yayıncılık düzeyinde öğretmenler için didaktik açıdan yüksek kaliteli eğitim içeriği” sunabilmesini bekliyor.

Müfredatla daha fazla koordinasyon

To Teach, gelecekteki görevini, sunduğu teklifler aracılığıyla eyaletlerin eğitim planlarına daha iyi hizmet etmek olarak görüyor – yani Cornelsen, Klett, Mildenberger veya Westermann gibi köklü eğitim yayıncılarının onlarca yıldır eyaletlerin eğitim bakanlıkları ile sürekli alışveriş içinde yaptıkları şey. Fobizz kurucusu Dr. Diana Knodel şöyle açıklıyor: “Bunun arkasındaki fikir, kişiye özel ders planları, çalışma sayfaları, alıştırmalar ve sunumlar oluşturmak için didaktik-pedagojik bilgiyi, editoryal uzmanlığı ve bireysel eğitim planlarına göre uyarlanmış yapay zekayı bir araya getirmektir. “

Kurucu ekipler soldan sağa: Jeyran Sanee-Khonsari, Frederik Dietz (Fobizz), Marius Lindenmeier ve Felix Weiß (Teach), Diana Knodel (Fobizz).

(Resim: fobizz)

Güncelleme

1 Mart 2024,

07:00

Saat

Fobizz'e göre To Teach'in hizmetlerine “kesintisiz erişim” sağlanmalı. Fobizz bunun basitleştirilmiş entegrasyon anlamına geldiğini anlıyor, ancak ek maliyetler olmaksızın mevcut değil. Fobizz aboneleri içerikleri isteğe bağlı paket olarak ekleyebiliyor. Bu aynı zamanda şu anda eyalet lisansları aracılığıyla erişime sahip olan öğretmenler için de geçerlidir.

[In einer früheren Version der Meldung hieß es, dass Abonnenten nun die Angebote von To Teach ohne Zusatzkosten nutzen können. Die Angaben wurden entsprechend korrigiert.]

Didacta Başlangıç Ödülü

To Teach 2022'de kurulmuş olsa da Fobizz 2018'den beri ortalıkta. To Teach 2023'te “Didacta Start-Up” yarışmasını kazandı.

Bu yıl Fiete.ai bu ödülü kazandı. Jüride, koronavirüs pandemisinin ilk aylarında çevrimiçi olarak eğitimde dijitalleşmenin mevcut durumunu inceleyen öğretmen ve eğitim fenomeni Bob Blume da yer aldı. Fiete.ai, yapay zeka tarafından oluşturulan geri bildirim yoluyla yazma gelişimini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Fiete.ai kurucularından Hendrik Haverkamp, Didacta 2024 start-up ödülü için izleyicilere ve ayrıca jüriye teşekkür ediyor.

(Resim: çevrimiçi Haberler)

(kbe)

Haberin Sonu