“Öldü” savından daha sonra FETÖ kanalında Fetullah Gülen’in “son arzum” görüntüsü

ahmetbeyler

Yeni Üye
Fetullahçı Terör Örgütü başkanı Fetullah Gülen’in ömrünü kaybettiği tez edildi.

Sav, New Jersey’de bulunan Tughra Books isimli kitap yayıncısının Twitter hesabından paylaşılan taziye bildirisinde yer aldı. Bildiride, örgütü artık Gülen’in kara kutusu ve özel kalemi Cevdet Türkyolu’nun temsil edeceği de öne sürüldü.

İşte o ileti:

Kimi kaynaklar ise Fetullah Gülen’e yakın hesapların hacklenerek bu biçimde bir bildiri paylaştığını tez etti.

EKREM DUMANLI’DAN İLETİ

FETÖ’nün kapatılan Vakit gazetesinin eski genel yayın direktörü firari Ekrem Dumanlı ise “öldü” tezlerinden bir saat evvel Gülen’i ziyaret ettiğini öne sürerek, “daha sonra gördüm ki birtakım zevzekler gün uzunluğu öldü haberi yaymışlar. Bunlara haber vereyim, çoğunuzun helvasını yiyecek kadar sağlıklı, yaşıyor” bildirisini paylaştı.

İşte o bildiri:

YEĞENİNDEN AÇIKLAMA

FETÖ ele başı Gülen’in yeğeni Kemal Gülen, toplumsal medya hesabından “Muhterem hocamızın sıhhat durumu epey güzeldir Allaha hamdolsun. Kaygıya gerek yok, günlük programına devam ediyor. Yalancılar ise iftiraları altında ezildiler. Bu palavra haberler bizi bir defa daha kenetledi. Allah hepinize af ve afiyet versin” iletisini yayınladı.

İşte o ileti:

ÜST ÜSTE YALANLAMALARDAN daha sonra DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ

FETÖ’cülerden üst üste gelen yalanlamalardan daha sonra, FETÖ’nün Youtube kanalında dün akşam “Günah ve tevbe” başlıklı bir görüntü yayınlandı.

Gülen görüntüde, “Dünya muhabbeti istikametinde bir adım atınca, o bir adım, ikinci adımı atmanın zorlayıcı bir niçini ve hem de bir referansıdır. Olumsuz şeylere yanlışsız atılan her adım, ikinci yanlış adıma bir davettir, bir davetiyedir” iletisini veriyordu. Görüntünün sonunda ise “günahı umursamamak, en büyük günahtır” deniliyordu.

Lakin, Gülen’in bu görüntüsü yeni değil…

Dün akşam paylaşılan bu görüntü, Gülen’in 16 Ekim 2016 tarihindeki 35 dakikalık görüntüsünden montaj yapılarak hazırlandı.

Görüntünün birinci başlığı ise “İftiralar, Zulümler Ve Son Arzum”.

Bu görüntüde Gülen son isteğini “Ölüme gülerek gideceğim; son arzum sorulursa, ölmedilk evvelce o zalimlerin ve dilsiz şeytanların yüzlerine tükürmek isteyeceğim!..” kelamlarıyla açıklıyor.

“Öldü” savının akabinde Gülen’in “son arzusunun” yer aldığı eski görüntüsünün montaj yapılıp yayınlanması dikkat çekti.

İşte o kelamlar:

HASTALANDIĞINI KENDİSİ AÇIKLAMIŞTI

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son yayınlanan görüntüsünde “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” diyerek hasta olduğunu duyurmuştu.

28 Şubat’ta YouTube’da yayımlanan görüntüde Gülen, “Ben epey fazla değil lakin biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, o denli bir şey var” demişti.

İLGİLİ HABER: Fetullah Gülen hastalığını kendisi deklare etti

İLGİLİ HABER: Fetullah Gülen’den “trilyonluk miras” bildirisi