ahmetbeyler
Yeni Üye
İstanbul Kartal’da, 31 Temmuz 2022 günü saat 03.15’te akıllara sakinlik veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Esentepe Mahallesi’ndeki bir sitede, taban kat dairede yaşayan 34 yaşındaki S.D. erkek arkadaşı ile birlikte uyuyordu. Yasin Aydın bu sırada konuta hırsızlık için girdi. Yasin Aydın’ın komodinin üzerinden almaya çalıştığı telefonun ışığı yanınca S.D. erkek arkadaşının telefonunu aldığını sanarak, “yaşamım ne yapıyorsun” diye sordu. Yasin Aydın bayanı dudağından öptü. S.D. uyumak için öbür tarafa döndüğünde ise yatakta erkek arkadaşının uyuduğunu gördü. S.D. meskende öteki birisi olduğunu anlayıp bağırmaya başlayınca Yasin Aydın telefonu da alarak kaçtı.
RÜYA SANDI
S.D. polis merkezinde verdiği sözde, “Uyandığımda bir kişi beni öptü. Hayal mı, gerçek mi emin olamadım. Erkek arkadaşım sandım. İkametime girerek cep telefonumu çalan ve beni öpen şahıstan şikâyetçiyim” dedi. Yasin Aydın ise imgelerdeki kişinin kendisi olduğunu lakin hırsızlık yapmadığını tez etti.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, nöbetçi mahkemede tutuklanan Yasin Aydın hakkında sarkıntılık seviyesinde cinsel akın, konut dokunulmazlığını ihlal ve nitelikli hırsızlık cürümlerinden 26 yıl 3 aya kadar mahpus istemiyle dava açtı.
RÜYA SANDI
S.D. polis merkezinde verdiği sözde, “Uyandığımda bir kişi beni öptü. Hayal mı, gerçek mi emin olamadım. Erkek arkadaşım sandım. İkametime girerek cep telefonumu çalan ve beni öpen şahıstan şikâyetçiyim” dedi. Yasin Aydın ise imgelerdeki kişinin kendisi olduğunu lakin hırsızlık yapmadığını tez etti.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, nöbetçi mahkemede tutuklanan Yasin Aydın hakkında sarkıntılık seviyesinde cinsel akın, konut dokunulmazlığını ihlal ve nitelikli hırsızlık cürümlerinden 26 yıl 3 aya kadar mahpus istemiyle dava açtı.