“Onun arabası var hoş mi, güzel”… Lüks ömrü bu biçimde savundu

ahmetbeyler

Yeni Üye
Son günlerde toplumsal medyanın gündem hususlarından birisi de kendini “Bilinçaltı ve Kuantum uzmanı” olarak tanıtan Hareket Amine Altunkaynak oldu. Yeni Şafak, kıyafeti, lüks arabası, verdiği seminerler ve yararıyla tartışma konusu olan Altunkaynak’a çalışmalarını ve tartışmaları sordu.

şahsi gelişim sertifikaları sahibi olduğunu belirten söyleyen Hareket Amine Altunkaynak, “Aldığım eğitimleri din ile bağdaştırarak kendi bilinçaltı eğitimlerimin patentini aldım. Ve bilinçaltı eğitimimde şahsa olayları okuma ve tekamül sanatını anlatıyorum. Hayat döngüm de olayları okumamla da kendimi geliştirdim ve iştirakçilere takviye oldum” sözlerini kullanıyor.

“LÜKS OTELDE NEFİS TEZKİYESİ”

Kendisinin nefis tezkiyesi yaptığını sav eden Altunkaynak, “Lüks otelde nefis tezkiyesi nasıl oluyor” sorusuna şu karşılığı veriyor: “Ben olağan hayatımda fazlaca sade bir hayat yaşıyorum. Oradaki şaşaanın maksadı, toplumsal medyada ‘keşfet’e’ düşüp, daha epeyce beşere ulaşmak…”

SEMİNERE OTOMOBİLLE GİTMEYECEĞİM

Aksiyon Amine Altunkaynak, lüks yaşantısını savunmak için öne sürdüğü mazeretlerle şaşırttı. “Tek servetim olan arabayı da bugünden daha sonraki seminerlerimde kullanmayacağım. Zira emelini tamamladı. Birfazlaca bireye ulaştım. Aslında diğer marka bir araç kullanıyordum” diyen Altunkaynak, “Bütün Türkiye, bütün dünya beni tanıdı” dedi.

hasılatını Afrika’daki bir ülkeye gönderdiğini söyleyen Altunkaynak, yardım gönderdiğini argüman ettiği Burkina Faso’nun ismini hakikat söylem edemedi.

KANSER HASTALARI GÜZELLEŞTİRİYORMUŞ

İnsanlara ruhsal olarak ‘şifalandırdığını’ öne süren Aksiyon Amine Altunkaynak, buna karşın hiç bir psikoloji eğitimi almadığını, lakin kurslara gidip okumalar yaptığını belirtiyor. Kanser hastalarını güzelleştirdiğini argüman eden Altunkaynak, “Bunu hangi formülle yapıyorsunuz? Tıp eğitimi almadığınız bu halleri uygulamak riskli değil mi sorusuna ise şu karşılığı veriyor: “Vücuttaki bütün dertlerin niçini duygusal bağlardır. Biz onların farkındalığını artırıyoruz ve şifalanma gerçekleşiyor.”

niye MİRAÇ İSMİ

Hareket Amine Altunkaynak’ın eğitimine ‘Miraç’ ismi vermesi dikkat çekiyor. Miraç’ın “Peygamber’in Allah’ın huzuruna yükseltildiği” bir olay olduğunu hatırlatarak “niçin bu biçimde bir isim kullanıyorsunuz? Kastınız ve vaadiniz ne?” sorusuna farklı bir karşılık veriyor: “Miraç ismini kullanmamızın niçini burada farkındalık oluşturuyoruz aslında rabıta denilen sistemi uyguluyoruz. Ben insanlara şunu diyorum vücut kafesinizden çıkın, dışarıya yanlışsız çıktığınızı hayal edin ve artık bir bakın bu vücuda ilişkin kimlikler hisler size mi ilişkin. Miraç kişinin gelişim sürecini yüksek düzeye çıkarması, tamamlanması demek.”