Şimdi Haberler Shop'ta: Özel Oxocard Yap

amerikali

Yeni Üye
Hızla oluşturulmuş, kolayca uygulanabilen, tek tip donanım: Oxocard Connect, NanoPy kodlama dili ve tam donanımlı, tarayıcı tabanlı programlama platformu (IDE) ile kendi fikirlerinizi kolayca deneyebilir, projeler için prototipler oluşturabilir veya yalnızca öğrenmeyi öğrenebilirsiniz. eğlenceli bir şekilde kodlayın. Innovators Kit ile birlikte elektronik dünyasına ilk adımlarınızı atıyor ve bileşenleri bir mikro denetleyiciyle nasıl birleştireceğinizi öğreniyorsunuz.

Reklamcılık

Devreleri Oxocard Connect ile kontrol ettiğiniz devre tahtası kartuşu üzerine kurarsınız.

Ekteki Make Special Oxocard kitapçığı, programlamanın temellerini 60 sayfada tanıtıyor ve Oxocard Connect ile LED'lerin ve servo motorların nasıl kontrol edileceğini ve sensör verilerinin nasıl değerlendirileceğini göstermek için 15 devre kullanıyor. Breaboard üzerindeki devrelerin yapısını ve hangi komutları, hangi fonksiyonu kullandığınızı adım adım öğreneceksiniz. Programlama için çevrimiçi IDE'yi tarayıcı aracılığıyla kullanırsınız, dolayısıyla yazılım yüklemenize gerek kalmaz; bu, özellikle okullar ve atölyeler için pratiktir. Ayrıca IDE işletim sisteminden bağımsızdır. Connect'i bağlamak için bir sürücüye ihtiyacınız yoktur çünkü komut dosyalarını WLAN aracılığıyla yükler.

Dergiye bak

Bir düğmeyi kullanarak LED'leri karartmayı, RGB LED'lerle trafik ışığını kontrol etmeyi ve servo motorlu bir ön cam sileceği yapmayı eğlenceli bir şekilde öğrenebilirsiniz. Sıcaklık ve ışık sensörüyle çevresel verileri ölçmeyi ve bunlara tepki vermeyi öğrenirsiniz. Öğeler birbirinin üzerine inşa edilir ve kendi amaçlarınıza göre kolayca değiştirilebilir veya birleştirilebilir.

Oxocard Connect ve devre tahtası kartuşuna ek olarak Innovators Kit'in Make Edition'ı, çeşitli devreler oluşturmak için 96 elektronik bileşen içerir. Buna nasıl kontrol edeceğinizi de öğreneceğiniz 5 RGB LED WS2812 dahildir. Paket kitapçığı ve kiti yalnızca Haberler Shop'tan 59,90 Euro'ya satın alınabilir ve Almanya içinde ücretsiz gönderim sağlanır.

Bir bakışta tüm parçalar. Sensör olarak bir NTC, LDR ve PIR dahildir. Piezo ile ses oluşturabilir, servo ile açıyı ayarlayabilirsiniz.

(dab)