ahmetbeyler
Yeni Üye
Olay, Sultangazi Gazi Mahallesi 1415. Sokak’ta saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Sokakta iki küme içinde çabucak hemen bilinmeyen bir niçinle uzun namlulu silahların da kullanıldığı hengame çıktı. Arbedeye karışan aracın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek minibüse çarptı. Taraflar olay yerinden kaçtı. Mermiler sokakta bulunan 4 katlı binanın ikinci katındaki daireye isabet etti. Dairede yaşayan aile, büyük kaygı ve panik yaşadı. Olay yerinde inceleme yapan polis takımları, çatışmaya karışan aracın içerisinde onlarca uzun namlulu silah mermisi buldu. Polis takımları şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
“HALA KORKUYORUM”
Meskenine kurşunların isabet ettiği Şehriban Kılıç, “Burada uyuyordum. Kalktığımda bir şey görmedim. Cama baktığımda delik deşik olmuştu. Kalktım, salona yanlışsız gittim. 3-4 tane duydum. 2 tane ettiler ben kalkmadım. 3’üncüye kalktım, salona gerçek gittim. Ben yatıyordum. Farkında değilim nasıl olduğunun. hiç bir yere çıkmadım. Direkt salona çıkıp polisi aramak istedim. Alışılmış ki korktum. Şu an bile korkuyorum” halinde konuştu.
“HALA KORKUYORUM”
Meskenine kurşunların isabet ettiği Şehriban Kılıç, “Burada uyuyordum. Kalktığımda bir şey görmedim. Cama baktığımda delik deşik olmuştu. Kalktım, salona yanlışsız gittim. 3-4 tane duydum. 2 tane ettiler ben kalkmadım. 3’üncüye kalktım, salona gerçek gittim. Ben yatıyordum. Farkında değilim nasıl olduğunun. hiç bir yere çıkmadım. Direkt salona çıkıp polisi aramak istedim. Alışılmış ki korktum. Şu an bile korkuyorum” halinde konuştu.