ahmetbeyler
Yeni Üye
Vilayet Emniyet Müdürlüğü Narkotik Kabahatlerle Gayret Şube Müdürlüğü takımları, kente yüklü ölçüde uyuşturucu unsur taşındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polis, D-400 kara yolu üzerinde yaptığı kontrollerde durdurulan bir arabada, narkotik köpeği Aşil ile arama yaptı. Aşil, arabanın art tamponuna reaksiyon verdi. Bu bölgede yapılan ayrıntılı aramada, yakıt deposu ile çamurluğun ortasına gizlenmiş 4 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Araba şoförü V.K. ile yanındaki teyzesi Z.D. gözaltına alındı.
Emniyete gdolayılen V.K. tabirinde, “Uyuşturucu maddeyi kullanmak için aldım. Teyzemden korkup, çekindiğim için de sakladım” dedi.
Z.D. ise akraba ziyaretine gitmek için yeğenine eşlik ettiğini, uyuşturucu unsurdan haberinin olmadığını öne sürdü.
Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden V.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Z.D. ise isimli denetim koşuluyla hür bırakıldı. (DHA)
Emniyete gdolayılen V.K. tabirinde, “Uyuşturucu maddeyi kullanmak için aldım. Teyzemden korkup, çekindiğim için de sakladım” dedi.
Z.D. ise akraba ziyaretine gitmek için yeğenine eşlik ettiğini, uyuşturucu unsurdan haberinin olmadığını öne sürdü.
Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden V.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Z.D. ise isimli denetim koşuluyla hür bırakıldı. (DHA)