#TGIQF – Windows 3.11 Lokadmin kim olacak? Küçük sınav

amerikali

Yeni Üye
Bilişim dünyası bu hafta şaşkına döndü: Demiryolu işletim yazılımı için yönetici arayan bir iş ilanı vardı. Ekleme, insanların oturup bunu fark etmelerini sağladı: Biraz garip bir şekilde ifade edilen iş ilanı, Microsoft'un şu anda 30 yaşında olan klasik bir işletim sistemi olan Windows 3.11 hakkında bilgi sahibi olmayı gerektiriyordu.

Reklamcılık

“Tanrıya şükür bugün Sınav Cuması!” Her Cuma BT, teknoloji, eğlence veya inek bilgisi konularında yeni bir test vardır:

Yöneticiler bu durumdan memnundu ancak aynı zamanda gömülü sektörde onlarca yıllık çalışmanın alışılmadık bir durum olmadığı da açık; zira bu tür sistemler, ev bilgisayarları gibi birkaç yılda bir değiştirilemeyecek kadar pahalı olan endüstriyel ürünlerde kullanılıyor. Korumalı sistemlerde eski bir işletim sisteminin oluşturduğu tehlike de oldukça düşüktür.

Bu ilginç reklam, Windows 3.11 tren sürücüsü olarak ne kadar uygun olduğunuzu öğrenmek amacıyla TGIQF Cuma sınavına katılmamız için yeterli bir neden. Sadece eski Windows işletim sistemiyle ilgili sorular değil, aynı zamanda demiryoluna küçük bir bağlantı olarak tren makinistleri için de bazı sorular var.

Hazırlanmak için bu haftaki #Haberlershow'umuzu izlemeye değer: Tabii ki, Anna Kalinowsky'nin yine önceden üç sorusu vardı, çünkü Dr. Volker Zota ve Malte Kirchner hazırdı – sınav uzmanının onları yanlış yola sürüklemesine izin vermediler.

Hızlı tahmin edenler yeniden ödüllendiriliyor, zaman işliyor: Hızlı cevap vererek 10 soruda 200 puan gibi muazzam bir puan elde edebilirsiniz. Puanınızı forumdaki diğer oyuncularla karşılaştırabilirsiniz. Ancak diğer katılımcıların sınavdan aldıkları keyfi bozmamak için lütfen spoiler vermekten kaçının. Her zaman olduğu gibi övgü ve eleştiriye açığız.

Güncel kalın ve BT dünyasından en son gelişmeleri öğrenin: Bizi takip edin X, Twitter olarak da bilinir, alternatif ağlar Bluesky ve Mastodon'da, meta düzeylerinde Facebook veya Instagram'da. Ve arsız olmanın da tadını çıkar Editoryal bot Botti on X üzerinde.

Kendi sınavlarınız için fikirleriniz varsa Quizmaster'a, diğer adıyla Kötü Soruların Efendisi'ne bir e-posta yazmanız yeterli.

(mavi)

Haberin Sonu