Togg nasıl üretiliyor? A’dan Z’ye tüm aşamalar!

ahmetbeyler

Yeni Üye
Togg, 29 Ekim’de düzenlediği aktiflikte seri üretim bandından inen birinci arabalarını gösterdi. Olağan tıpkı vakitte satışa çıkacağı tarih ve yeni gelecek modeller de ortaya çıktı. Bugün ise toplumsal medya hesaplarında paylaştığı görüntü ile A’dan Z’ye “Togg nasıl üretiliyor?” sorusunu yanıtladı.

Togg nasıl üretiliyor?

Togg tarafınca geçtiğimiz periyotta alınan robotları ve de fabrika içerisindeki üretim ve boya tesislerini yakından gördük. Hatta buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz görüntüde SDN kurucusu Hakkı Alkan’ın Gemlik yerleşkesindeki tipini izleyebilirsiniz.

29 Ekim’de ise Cumhurbaşkanı ve bakanlar başta olmak üzere yüzlerce gazetecinin iştiraki ile seri üretim bandı çalıştırıldı. Ama birkaç gündür toplumsal medyada tesislerde hala inşaatın devam ettiği ve aslında araçların öteki bir yerde üretilip Türkiye’ye getirildiğine yönelik birtakım görüntüler paylaşılıyor.

Tabii Togg Gemlik yerleşkesinde Siro batarya üretim tesisi başta olmak üzere biroldukça kısımda muhtaçlığa göre inşaatların devam etmesi olağan. Ancak Togg tarafınca toplumsal medya hesapları üzerinden yapılan üstteki paylaşım akıllardaki tüm soru işaretlerinin giderilmesini ve aldatıcı bilginin önüne geçilmesini sağladı.

Zira 21 dakika uzunluğundaki bu görüntüde aracın şasesinden kapılarına, direksiyonundan motoruna ve lastiklerinden düğmelerine kadar A’dan Z’ye Togg nasıl üretiliyor sorusuna cevap veriyor. Ayrıyeten yerleşkenin boyutu ve robotların işleyişini de ayrıntılıca bakılırsabiliyoruz.

Siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!