TRABZONSPOR HABERİ – Trabzon’da dev coşku! Tomorrowland’i andırdı

amerikali

Yeni Üye
Trabzonspor taraftarlarının şampiyonluk kutlamaları dünyada ses getirmeye, dünyayı sallamaya devam ediyor.

Fotomaç’ın haberine göre; Antalyaspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte alana atlayan taraftarları dünyada en çok paylaşılan görüntüler içinde yer alsa da en çok ilgiyi ve beğeniyi nazarann, izleyenleri kendisine hayran bırakan kutlama ise kent merkezinde yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafınca hazırlanan stantta sunucu Aslan Kar’ın organize ettiği gece yarısı kutlamalarında Belçika’nın Boom kentinde gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en büyük müzik etkinliklerinden biri olarak kabul edilen elektronik müzik şenliği Tomorrowland bile gölgede bırakıldı.

Trabzonspor taraftarlarının şampiyonluk kutlamaları dünyada ses getirmeye, dünyayı sallamaya devam ediyor.

Fotomaç’ın haberine bakılırsa; Antalyaspor maçının bitiş düdüğüyle bir arada alana atlayan taraftarları dünyada en hayli paylaşılan görüntüler içinde yer alsa da en çok ilgiyi ve beğeniyi bakılırsan, izleyenleri kendisine hayran bırakan kutlama ise kent merkezinde yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafınca hazırlanan stantta sunucu Aslan Kar’ın organize ettiği gece yarısı kutlamalarında Belçika’nın Boom kentinde gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en büyük müzik etkinliklerinden biri olarak kabul edilen elektronik müzik şenliği Tomorrowland bile gölgede bırakıldı.

İNANILMAZ BIR GÖRÜNTÜ

100 binlerce kişinin telefonlarının ışığını yakarak katıldığı kutlamalar sırasında yapılan şov toplumsal medyada en çok paylaşılan görsel oldu. Birfazlaca milletlerarası medya organı da bu görselleri paylaşarak, “Trabzonspor taraftarlarının uzun periyodik şampiyonluk hasreti bu inanılmaz kutlamalarla bitmiş oldu” dedi.

Biroldukca yabancı grup taraftarı da “Dünyadaki emsalsiz en yeterli şampiyonluk kutlaması”, “tekrarki sefere orada olmak istiyorum”, “Tomorrowland dahi bu kadar hoş değil”, “Kaç sefer izledim bilmiyorum, harika” ve “O an orada olmak için epey şeyi feda ederdim” yorumlarını yaptı.

İNANILMAZ BIR GÖRÜNTÜ

100 binlerce kişinin telefonlarının ışığını yakarak katıldığı kutlamalar sırasında yapılan şov toplumsal medyada en çok paylaşılan görsel oldu. Biroldukça memleketler arası medya organı da bu görselleri paylaşarak, “Trabzonspor taraftarlarının uzun müddetli şampiyonluk hasreti bu inanılmaz kutlamalarla bitmiş oldu” dedi.

Birfazlaca yabancı kadro taraftarı da “Dünyadaki emsalsiz en âlâ şampiyonluk kutlaması”, “tekrarki sefere orada olmak istiyorum”, “Tomorrowland dahi bu kadar hoş değil”, “Kaç sefer izledim bilmiyorum, harika” ve “O an orada olmak için epey şeyi feda ederdim” yorumlarını yaptı.