amerikali
Yeni Üye
Bu dönem hem ligde tıpkı vakitte Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa koşan Trabzonspor’u taraftarı da bir an olsun yalnız bırakmıyor… Dönem başından itibaren ortalama 30 bin izleyiciye oynayan bordomavililerin (İlk haftalarda yüzde 50 kapasiteye müsaade verilmesi niçiniyle ortalama düşüyor) şu ana kadarki maçlarını 500 bin civarında taraftar seyretti… Fırtına’nın seyirci ortalamasına en çok yaklaşan kulüp 23 bin ile Fenerbahçe oldu. Galatasaray da 21 bin ortalama elde etti.
REKOR FENER MAÇINDA
Fotomaç’ın haberine bakılırsa; Bordo-mavililer yeni stadındaki en yüksek seyirci rekorlarına da bu dönem ulaştı. Rekor 40 bin 500 taraftar ile F.Bahçe maçında kırıldı. Satışa sunulan biletler ortalama 2-3 saatte tükeniyor. Abdullah Avcı, “Stada çıkarken tribünlere bakıyorum ve dolu olduğunu gördüğümde fazlaca memnun oluyorum. İnanılmaz bir aidiyet. Bir maç bile tribünleri boş görmedim. birlikte defans, birlikte hamle yapmayı başardık” tabirlerini kullandı.
REKOR FENER MAÇINDA
Fotomaç’ın haberine bakılırsa; Bordo-mavililer yeni stadındaki en yüksek seyirci rekorlarına da bu dönem ulaştı. Rekor 40 bin 500 taraftar ile F.Bahçe maçında kırıldı. Satışa sunulan biletler ortalama 2-3 saatte tükeniyor. Abdullah Avcı, “Stada çıkarken tribünlere bakıyorum ve dolu olduğunu gördüğümde fazlaca memnun oluyorum. İnanılmaz bir aidiyet. Bir maç bile tribünleri boş görmedim. birlikte defans, birlikte hamle yapmayı başardık” tabirlerini kullandı.