Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu: Çok istikrarlı bir kümeye düştük

amerikali

Yeni Üye
UEFA Avrupa Ligi kura çekiminin akabinde Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyleki:

Burada hem Fenerbahçe hem Trabzonspor hem Başakşehir hem Sivasspor’a fazlaca büyük sorumluluk düşüyor. Erittiğimiz ülke puanı için kıymetli maçlar oynayacağız. Fenerbahçe’nin de gayret edebileceği bir kümeye düştüğünü düşünüyorum.

Ülke futbolu olarak bugüne geldiğimiz noktayı yeterli tahlil etmemiz lazım. Bunda hepimizin epeyce büyük sorumluluğu var. Algılar üstünden kendi ekiplerimizin başarısı için koşarken ne kadar yanlış var ise hepsini yaptık ve şu anda bulunduğumuz durum bu.

Şansımız da yardım ederse, maçlar oynandığı vakit oyuncularımızın form grafiği yüksek olursa çıkabileceğimiz bir küme. Aslında bize G çıkmıştı, ben de o kümesi isterdim fakat 2 Fransız tıpkı kümede olamayacağı için H Grubu’na gittik. Bulunduğumuz küme hayli istikrarlı. Çok istikrarlı bir kümeye düştük.

Bizim kümede yer alan Kızılyıldız, Sırbistan şampiyonu olursa gelecek dönem direkt Şampiyonlar Ligi kümelerine katılacak. Bu herbiçimde, iki lig içindeki güç farkını en güzel biçimde ortaya koyan bir kıymetlendirme. UEFA’nın terazisi şaşmaz, daima yanlışsız tartar.