Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu konuşuyor | CANLI

amerikali

Yeni Üye
Spor Toto Harika Lig’in 35. haftasında alanında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, çabadan mağlup ayrılmadığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Müsabaka öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde son hazırlıklarını gerçekleştiren bordo-mavililerde lider Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulunuyor.

Ağaoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNU HER BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

“Şampiyonluğa bir puan var. İnşallah yarınki maçtan dilek ettiğimiz sonuçla ayrılacağız ve o coşkuyu stadyumda daima bir arada yaşayacağız”

“TRABZON’A GELEN UÇAKLARIN TAMAMINA YAKINI DOLU”

“Hocamız uzun vakit daha sonra idmanı taraftara açtı. Büyük bir coşku var. Son bir haftadır Trabzon’a gelen uçakların tamamına yakını dolu. Yurt haricinde çalışıp 5 yıldır Trabzon’a gelmeyen taraftarlar son 3 maçımıza ilgi gösterdi.”

“ŞAMPİYONLUĞUN COŞKUSU ÇOK FARKLI OLACAK”

“Trabzon’da şampiyonluğun coşkusu öteki vilayetlere, ekiplere göre farklı oluyor. Bana bakılırsa de hayli daha farklı olacak. İnşallah kadro şampiyon olunca farklılıktan neyi kast ettiğimi tüm Türkiye gorecek”

“BİRBİRİMİZE SARILALIM ANCAK SİLAHA SARILMAYALIM”

“Taraftardan ricam var; coşku ve heyecan, hüzne ve gözyaşına dönüşmesin. Uzun vakittir bununla ilgili bildiriler vermeye çalışıyoruz. Birbirimize sarılalım lakin silaha sarılmayalım bildirimiz bu”

“ŞAMPİYON OLUNCA 61 PARE TOP ATIŞI YAPTIRACAĞIZ”

“Söz veriyorum, yarın şampiyon olunca 61 pare top atışı yaptıracağız. Bu tüm silahlara bedeldir diye düşünüyorum. 3 farklı bölgede havai fişekler atılacak. Kimse kutlamalarda silah kullanımın.”