amerikali
Yeni Üye
Yukatel Kayserispor’a attığı golle Trabzonspor’a kupada final yolunda avantaj sağlayan Andreas Cornelius, meslek dönemlerinden birini yaşıyor. Fotomaç’ın derlediği habere bakılırsa Parma’dan dönem başında 5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen 29 yaşındaki forvet, birinci döneminde kadrosuna lig ve kupada değerli katkı yaptı. Danimarkalı, Muhteşem Lig’de çıktığı 32 maçta attığı 13 golle Fırtına’nın en golcü oyuncusu pozisyonunda bulunuyor. Gol krallığı yarışında tezini sürdüren Cornelius’un ağları sarstığı 12 müsabakada Trabzon; 6 galibiyet, 5 birliktelik alırken, 1 kere kaybetti.
İKİLİ KUPA İSTİYOR
Cornelius’un gollerinin bir öbür ehemmiyeti birfazlaca maçta direkt puana tesir etmiş olması (Toplamda 23 puan). Bordomavili futbolcu ayrıyeten Türkiye Kupası’nda iki maçta 1 gol atarken, UEFA Konferans Ligi’nde de Roma’ya iki maçta 1 gol attı. Toplamda 36 müsabakada 15 gol kaydedip, 4 asist yapan Cornelius, Parma’da 57 resmi maçtaki 13 gollük performansını şimdiden geçti. Cornelius, “Bir santforun bakılırsavi gol atmak. Ben de işimi yapıyorum. İki kupayı da almak istiyorum” dedi.
İKİLİ KUPA İSTİYOR
Cornelius’un gollerinin bir öbür ehemmiyeti birfazlaca maçta direkt puana tesir etmiş olması (Toplamda 23 puan). Bordomavili futbolcu ayrıyeten Türkiye Kupası’nda iki maçta 1 gol atarken, UEFA Konferans Ligi’nde de Roma’ya iki maçta 1 gol attı. Toplamda 36 müsabakada 15 gol kaydedip, 4 asist yapan Cornelius, Parma’da 57 resmi maçtaki 13 gollük performansını şimdiden geçti. Cornelius, “Bir santforun bakılırsavi gol atmak. Ben de işimi yapıyorum. İki kupayı da almak istiyorum” dedi.