ahmetbeyler
Yeni Üye
Olay, perşembe günü saat 01.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. Sırtında trambolin taşıyan bayan, çevreyi denetim edip kapalı olan marketin önündeki dolapların kilitlerini açmaya çalıştı. Marketin üst katında yaşayan sahibi Mustafa Düzsöz ise gelen sesler üzerine cep telefonundan güvenlik kamera kayıtlarını canlı olarak izledi. Dolapların kilitlerinin sırtında trambolin olan bir bayan tarafınca zorlandığını goren Düzsöz, şaşkına döndü. Düzsöz balkona çıkıp bağırarak şüphelinin uzaklaşmasını sağladı. Polis gruplarını arayan Düzsöz, bayandan şikayetçi oldu. Gelen gruplar ise güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
DAHA EVVEL DE CİPS ÇALMIŞ
Market sahibi Mustafa Düzsöz, bir hırsızın kendisini trambolinle gizlemeye çalıştığını birinci defa gördüğünü belirterek, “Gece saatlerinde gürültüleri duydum. daha sonra kameraya baktım. Bir bayanın yanında getirdiği anahtarlarla dolapların kilitlerini açmaya çalıştığını gördüm. Olayın farklı tarafı ise sırtında trambolinle bu hırsızlığı yapmaya çalışmasıydı. Birinci defa bu biçimde bir olay yaşadım. Kendini sırtında taşıdığı trambolinle gizlemeye çalıştığını düşünüyorum. Balkona çıkarak kendisine bağırdım. Polisi aradığımı söyleyince uzaklaştı. Daha evvel de markete gelip, cips çalmıştı. Akli istikrarı yerinde olmadığını düşünüp, şikayetçi olmamıştım. Ancak bu sefer şikayetçi oldum” diye konuştu.
DAHA EVVEL DE CİPS ÇALMIŞ
Market sahibi Mustafa Düzsöz, bir hırsızın kendisini trambolinle gizlemeye çalıştığını birinci defa gördüğünü belirterek, “Gece saatlerinde gürültüleri duydum. daha sonra kameraya baktım. Bir bayanın yanında getirdiği anahtarlarla dolapların kilitlerini açmaya çalıştığını gördüm. Olayın farklı tarafı ise sırtında trambolinle bu hırsızlığı yapmaya çalışmasıydı. Birinci defa bu biçimde bir olay yaşadım. Kendini sırtında taşıdığı trambolinle gizlemeye çalıştığını düşünüyorum. Balkona çıkarak kendisine bağırdım. Polisi aradığımı söyleyince uzaklaştı. Daha evvel de markete gelip, cips çalmıştı. Akli istikrarı yerinde olmadığını düşünüp, şikayetçi olmamıştım. Ancak bu sefer şikayetçi oldum” diye konuştu.