Ülke TV’de skandal kelamlar: 15 Temmuz’u Suriyeliler yardımıyla kazandık

ahmetbeyler

Yeni Üye
İkbal Gülpınar konuk olduğu programda, 15 Temmuz’un Suriyeliler yardımıyla kazanıldığını öne sürdü. İkbal Gürpınar, “Kuralık olacak dendi fakat Suriyeliler geldi yağmur üstüne yağmur yağdı” diye devam etti.

15 TEMMUZ’U SURİYELİLER SAYESİNDE KAZANDIK”

Ülke TV’de Esra Elönü’nün Arafta Sorular programına konuk olan sunucu İkbal Gürpınar, son vakit içinderda sıkça günceme gelen Suriyeliler hakkında konuştu. Canlı yayında açıklamalar yapan İkbal Gürpınar, “15 Temmuz’u mutlaka Suriyeliler yardımıyla kazandık. Basını bir takip edin, Suriye’deki olay patlamadan evvelce, ‘feci bir kuraklık olacak’ haberler vardı. Bir de meteoroloji duyurmuştu, kuraklık olacaktı. Suriyeliler geldi yağmur üstüne yağmur yağdı.” diye konuştu.

İkbal Gürpınar’ın canlı yayındaki açıklamaları toplumsal medyada gündem olurken bir fazlaca tenkitte peşinden geldi.

TENKİTLERDEN daha sonra TWEET PAYLAŞTI

İkbal Gürpınar, bu kelamlarının toplumsal medyada reaksiyon ve alay konusu olmasının akabinde Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Toplumsal medyadan paylaşım yapan Gülpınar şunları söylemiş oldu.

“Belirli aralıklarla beni kullanmaya devam ediyor bu zihniyet. Ne kadar değerliyim demek ki onlar için. Çocuklarına İslam’ı anlatma yani kendisi bilmediği için çevreyi de yanlış yönlendiren şahıslar için dua ediyorum. Gözleri vardır görmezler kulakları vardır duymazlar. Aydın, akıllı geçinen biroldukca kişinin önlerine koyulan her şeye inanıp sürü halinde atağa geçecek kadar tabana vurmuş olduğunu görüyorum. Küfürleri, Üslupları, hakaretleri, beyinsiz, akılsız vs demeleri. Tam da istedikleri kıvama getirmişler birilerini. Çok acı. Birinci buyruk Oku halbuki.”

15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünde vatandaşların üzerine ateş açıldı. 251 yurttaş şehit, 2 bin 734 kişi de gazi oldu.

İKBAL GÜLPINAR KİMDİR

İkbal Gürpınar 4 Ekim 1969 yılında Kırıkkale’de dünyaya geldi. Kırıkkale İmam Hatip Ortaokulu, Çankaya Lisesi, Ankara Üniversitesi İrtibat Fakültesi Halkla Bağlantılar ve Tanıtım Kısmı mezunu olan İkbal Gürpınar, 1992 yılında Polis Radyosu’nda sunuculuk mesleğine başladı.