Hyundai, Türk Izmit sisteminde Avrupa'da elektrikli araç üretimini genişletiyor

bilimsel

Üye
Roma – Hyundai, Avrupa'daki üretim kapasitesindeki artış yolunda ve sürdürülebilir yaklaşımının güçlendirilmesinde tam hızda devam ediyor. Hyundai Motor Türkiye A'da elektrikli araçların üretimine başlama niyetiyle tanıklık eden bir irade? Zmit, Türkiye. Bu proje, Eski Kıtadaki Kore markasının elektrikli araçlarının üretim kapasitesini artırmanın yanı sıra, şirketin karbon izinin yerel ekonominin desteğine ve sürdürülebilir hareketliliğe geçişin hızlanmasına katkıda bulunuyor.

Pil modelleri? Zmit Fabrikası aslında Hyundai'nin zengin EV serisini genişletmeye mahkum olacak. Dönüşüm çerçevesinde, ilk olarak “Hyundai Assan Otomotiv Sanayi” olarak bilinen fabrika, küresel rolünü daha iyi yansıtmak için Hyundai Motor Türkiye'de yeniden adlandırıldı.

28 yılda üretilen üç milyondan fazla araçla, bu üretim sitesi, Nošovice'deki (Çek Cumhuriyeti) Hyundai Motor Üretim Çek fabrikasıyla birlikte Kore dışındaki Hyundai için temel bir sütun olarak doğrulanmıştır.

Bu tesis, tamamen yenilenebilir kaynaklardan elde edilen enerji ile güçlendirilen markanın ilkiydi ve 2020'de Kona Electric ile EV üretimini başlattı. Elektrikli araçların üretiminin başlangıcıyla, rekabetçi konumunu pekiştiren Hyundai, hyundai'nin hedefine yönelik taahhüdünün daha da onaylanmasını temsil edecek. 2035 yılına kadar Avrupa'da sıfır emisyon araçları. Her halükarda, elektriğe odaklanırken, Hyundai motor Türkiye de içten yanmalı motorlu araçların üretimine devam edecektir. Son olarak, Hyundai Motor Türkiye de yerel tedarik için öncelik veriyor ve 50'den fazla tedarikçi ağ aracılığıyla Türkiye'de üretilen araçların% 55'inden fazlası. (Maurilio Rigo)

Konular